E-mail: info@myphone-arnhem.nl  
Telefoonnummer:  026-3617673

Huawei reparatie Arnhem

Myphone Arnhem > Huawei reparatie Arnhem
Huawei is bezig met een zeer succesvolle inhaalslag op Samsung & Apple. In vijf jaar wordt Huawei de grootste smartphone fabrikant van de wereld zei een topman van het concern in 2016. Het bedrijf laat in cijfers zien, dat die bewering niet vanuit het niets komt. De Chinese smartphone fabrikant toont zich in 2016 zien als premium smartphone fabrikant.

 

Apple en Samsung zijn al jarenlang de populairste smartphone merken, maar het afgelopen kwartaal zijn er voor het eerst meer Huawei toestellen dan iPhone toestellen verkocht. Daardoor zakt Apple in de wereldwijde ranglijst van smartphone verkopen van de tweede naar de derde plaats.

 

Huawei is vooral een populair merk in China, maar zet sinds een poosje ook stevig in op de Europese markt. Ook hier is het merk erg in trek, omdat ze doorgaans een goede prijs/kwaliteitsverhouding bieden. Denk recent bijvoorbeeld aan de Huawei P smart, en de nieuwe serie P20/P20 lite.

 

Wij van Huawei Reparatie Arnhem hebben veel kennis op het gebied van Huawei telefoons. Wij staan voor goede service en hoge kwaliteit. Omdat Huawei een erg bekend merk is hebben wij altijd onderdelen op voorraad. Hierdoor kunnen wij uw telefoon dus ook bijna altijd binnen erg korte tijd repareren.

 

Neem contact op