E-mail: [email protected]  
Telefoonnummer:  026-3617673

Pasfoto service

Pasfoto laten maken

Pasfoto Arnhem bij My Phone

Bij My Phone Arnhem kunt u gemakkelijk en snel pasfoto’s laten maken. Wij hebben een samenwerking met idfoto.nl die hierin landelijk gespecialiseerd is. Wij maken pasfoto’s voor officiële documenten zoals Paspoort, Identiteitskaart, Rijbewijs, Visa. De pasfoto’s  zijn klaar terwijl u wacht. Uw pasfoto kunnen we ook digitaal versturen.

Officiële pasfoto’s

Wij garanderen dat al onze pasfoto’s voor officiële documenten aan de gestelde eisen voldoen. Een pasfoto moet aan diverse eisen voldoen om gebruikt te mogen worden op bijvoorbeeld een reisdocument en legitimatiebewijs. Wij zorgen ervoor dat de pasfoto geschikt is voor officiële documenten. Mocht het toch zo zijn dat bijv. de Gemeente de pasfoto toch afkeurt, dan kunt u terugkomen (met bewijs van afkeuring van de gemeente) en dan maken we kosteloos een nieuwe pasfoto.

 Pasfoto social media

Wij maken natuurlijk ook pasfoto’s waarop je wel mag lachen. Dit kunt u gebruiken voor bijvoorbeeld uw c.v., sportpas, bedrijfspas of voor in de portemonnee. En natuurlijk als profielfoto voor social media pagina’s zoals Facebook, Instagram, Whatsapp of zakelijke accounts zoals LinkedIn.

Contact opnemen –>

pasfoto Arnhem